Toilettasker til salg.

Jeg har syet lidt toilettasker af nogle smukke gamle Sanderson tekstiler.
Som noget lidt nyt har jeg sat dem alle til salg i min shop
Men vil du gerne lære at sy en helt perfekt lynlås, en ting som mange synes er rigtig svært at få pænt, så har jeg også plads på lynlås workshoppen i det nye år. Du kan læse mere og købe din plads her.
Min veninder Camilla har hjulpet med at lave lidt billeder. 

IMG_7039-1.jpg

 

 

Flæsetaske

Flæsetasken var med i Paris på den dejligste tur sammen med min veninde Camilla 
Den kan du lære at sy på Syskolen, du skal blot bruge 70 cm stof og 50 cm foer.

fullsizeoutput_2f9.jpeg

Holly taske - nyt mønster

Jeg har lavet et nyt mønster på en lille fin skuldertaske - HOLLY.
Du kan sy den når du går på systolen, men min plan er også at lave den som PDF og sælge den fra min shop, så du selv kan sy den hjemme.
Tasken er quiltet og har masser af lækre detaljer. Den har lynlås,  både yder og inderlommer, lukkes med en lækker magnet og er foret så alle sømme er flot skjulte og lækkert afsluttet. Et projekt hvor du lærer mange teknikker.
Går du på Syskolen eller skal du på workshop og ønsker at sy Holly Tasken, så kan du klippe og quilte hjemmefra hvis du vil spare tiden lidt.

fullsizeoutput_2f8.jpeg

Til tasken skal du bruge:  30 cm lang lynlås - IKKE delbar, 50 cm yderstof+foer, 75 cm kraftig volumenvlies, evt 75 cm billig kraftig lærred til at gøre tasken ekstra stiv (kan undlades), en lukke magnet, 2 D-ringe og ca 120-130 cm kæde (afhænger selvfølgelig af ønske)
Alt tilbehør (undtagen yderstof og foer) kan købes på Syskolen.

IMG_0609.JPG

Lær at sy patchwork

Jeg elsker patchwork og jeg har lyst til at sy det hele tiden.
Nu har jeg langt om længe fået planlagt en lille lækker workshop hvor du kan lære at sy patchwork i hånden.
Patchwork har måske ikke altid det mest sexede ry, men faktisk kan du med meget få midler lave de smukkeste ting og så er det nærmest mediterende at sidde og sy de små brikker sammen.
Ren afslapning - og jeg tror virkelig på at det er godt for sindet og kan helt sikkert bruges som et våben mod stress!! 
Der findes uendelig mange måder at sy patchwork på.
På denne workshop tager vi udgangspunkt i håndsyning og sekskanter, som er noget af det jeg er aller aller mest vild med at lave.

Den først workshop i januar blev meget hurtigt udsolgt, så jeg har lavet to mere.
Læs mere og køb din plads her - måske en lille julegave til dig selv!?

fullsizeoutput_24e.jpeg

Vinterpuder

I denne måneds nummer af Alt Interior viser min veninde Camilla en af mine puder i en virkelig smuk vinterserie fra hendes dejlige sommerhus. 

Puderne som jeg laver af vintage Sanderson teksil kan bestilles lige her i min shop

unnamed.jpg

Quiltet jakke

Over den næste tid vil jeg, her på bloggen, komme med alle mine gode råd og fiduser, så du nemmere kan sy den quiltede jakke hjemme hos dig selv. 

Mønsteret har længe været til salg - men har du endnu ikke købt dit eget - så kan du gøre det lige  her. Du finder det i str 34-46. Da jeg får dem printet i meget små oplag, kan enkelte størrelser, til tider, desværre være udsolgt.

Jakken så dagens lys for mange år tilbage og der er siden blevet arbejdet intenst på både pasform og fremgangs metode. Pasformen er god og passer de fleste, som regel uden de store tilrettelser. Størrelsen er meget normal, så gå efter den størrelse du plejer at bruge - dog afhænger det også af hvilken tykkelse pladevat du anvender - men mere om det i næste indlæg.

Marapytta

Marapytta betyder mariehøne på bornholmsk. Jeg har ingen tilknytning til Bornholm, navnet er helt tilfældigt og fundet på af en af mine veninder - som ja, kommer fra Bornholm. Det opstod ved et tilfælde og har hængt ved siden.

Jeg hedder Line - jeg er 44 år, er gift og har en datter på 11 år. Vi bor lige midt på Vesterbro, i en lille lejlighed. Vi elsker Vesterbro, hvorfra jeg også driver Marapytta Syskole. En lille hyggelig syskolen i Esbern Snares Gade, hvor alle som har lyst, kan lære at sy.

Jeg er uddannet modelsyer for mange år siden. Da jeg var nyuddannet arbejdede jeg freelance en del år i modebranchen, hvor jeg syede massevis af prototyper for mange af de store danske brands.

Som årene gik og i takt med at jeg var blevet mor tog min karriere en drejning. I 2010 åbnede Syskolen i et lille bitte lokale i Westend med plads til 6 personer på et lille bitte syhold. Det blev og er stadig en succes, som jeg er meget glad for og stolt over idag.

I slutningen af 2015 blev jeg ramt af kræft i knoglemarven (akut leukæmi). I Maj 2016 fandt de heldigvis en donor og jeg blev rask ved hjælp af en knoglemarvstranplantation. Syskolen har været lukket i hele år 2016, men nu er døren igen slået op og jeg tilføjer hele tiden flere og flere syhold og workshops til programmet og du er hjertens velkommen indenfor!

maritima6-2.jpg

Du har nået  bunden - Du finder den gamle blog her