Holly taske - nyt mønster

Jeg har lavet et nyt mønster på en lille fin skuldertaske - HOLLY.
Du kan sy den når du går på systolen, men min plan er også at lave den som PDF og sælge den fra min shop, så du selv kan sy den hjemme.
Tasken er quiltet og har masser af lækre detaljer. Den har lynlås,  både yder og inderlommer, lukkes med en lækker magnet og er foret så alle sømme er flot skjulte og lækkert afsluttet. Et projekt hvor du lærer mange teknikker.
Går du på Syskolen eller skal du på workshop og ønsker at sy Holly Tasken, så kan du klippe og quilte hjemmefra hvis du vil spare tiden lidt.

fullsizeoutput_2f8.jpeg

Til tasken skal du bruge:  30 cm lang lynlås - IKKE delbar, 50 cm yderstof+foer, 75 cm kraftig volumenvlies, evt 75 cm billig kraftig lærred til at gøre tasken ekstra stiv (kan undlades), en lukke magnet, 2 D-ringe og ca 120-130 cm kæde (afhænger selvfølgelig af ønske)
Alt tilbehør (undtagen yderstof og foer) kan købes på Syskolen.

IMG_0609.JPG