Susannes flæsetaske

Her ser du en af mine dejlige og trofaste elevers værk.
Flæsetasken blev færdig i går på tirsdagsholdet . Susanne er klar til foråret!
Jeg skal blive bedre til at vise alle de pæne ting som elever syer, for der bliver lavet så mange fine til rundt om på alle holdene.

fullsizeoutput_60f.jpeg

Når du går til syning hos mig, må du nemlig bruge alle mine mønstre.
Mange af dem har jeg selv lavet gennem årene. De er gennemtestede og teknikkerne er afprøvet på et hav af elever. Derfor ved jeg, at det i de aller aller fleste tilfælde vil blive en god oplevelse og selv om du er helt nybegynder, vil du kunne lave nogle rigtig flotte ting sammen med mig. 

Kender du det at du sidder og syer og det bare bliver ved med at drille og driller? Der er fare for at dit projekt ender ufærdigt i hjørnet af din sykassen.... eller endnu værre - i skraldespanden, fordi du ikke forstår den kringlede syvejledning??

Det er der garanti for IKKE sker når du syer sammen med mig!
Jeg holder dig i hånden hele vejen!
Jeg har en fin fornemmelse for hvilket niveau du er på og guider dig stille og roligt A-Z.

Vil du lære at sy, så har jeg netop fyldt min shop med de ledige pladser der er på dagholdene lige nu. Vi syer hver anden onsdag fra 10-14. På onsdagholdene er du velkommen til at tage din baby med, hvis du har sådan en - du kan også komme uden, babyer er ikke noget krav.
Der er lige nu mulighed for at starte d. 4 eller d. 11. april

Jeg har oprette nye fredagsfix, både de korte og de lange og jeg har også igen fået mod på de helt lange og fordybende weekend workshops.

Du finder det hele lige her i min shop