Flæsetaske

Flæsetasken var med i Paris på den dejligste tur sammen med min veninde Camilla 
Den kan du lære at sy på Syskolen, du skal blot bruge 70 cm stof og 50 cm foer.

fullsizeoutput_2f9.jpeg

Lær at sy patchwork

Jeg elsker patchwork og jeg har lyst til at sy det hele tiden.
Nu har jeg langt om længe fået planlagt en lille lækker workshop hvor du kan lære at sy patchwork i hånden.
Patchwork har måske ikke altid det mest sexede ry, men faktisk kan du med meget få midler lave de smukkeste ting og så er det nærmest mediterende at sidde og sy de små brikker sammen.
Ren afslapning - og jeg tror virkelig på at det er godt for sindet og kan helt sikkert bruges som et våben mod stress!! 
Der findes uendelig mange måder at sy patchwork på.
På denne workshop tager vi udgangspunkt i håndsyning og sekskanter, som er noget af det jeg er aller aller mest vild med at lave.

Den først workshop i januar blev meget hurtigt udsolgt, så jeg har lavet to mere.
Læs mere og køb din plads her - måske en lille julegave til dig selv!?

fullsizeoutput_24e.jpeg

Vinterpuder

I denne måneds nummer af Alt Interior viser min veninde Camilla en af mine puder i en virkelig smuk vinterserie fra hendes dejlige sommerhus. 

Puderne som jeg laver af vintage Sanderson teksil kan bestilles lige her i min shop

unnamed.jpg

Marapytta

Marapytta betyder mariehøne på bornholmsk. Jeg har ingen tilknytning til Bornholm, navnet er helt tilfældigt og fundet på af en af mine veninder - som ja, kommer fra Bornholm. Det opstod ved et tilfælde og har hængt ved siden.

Jeg hedder Line - jeg er 45 år, er gift med Sebastian. Sammen har vi Lilly på 11 år. Vi bor lige midt på Vesterbro, i en lille lejlighed. Vi elsker Vesterbro, hvorfra jeg også driver Marapytta Syskole. En lille hyggelig syskolen i Esbern Snares Gade, hvor alle som har lyst, kan lære at sy.

Jeg er uddannet modelsyer for mange år siden. Da jeg var nyuddannet arbejdede jeg freelance en del år i modebranchen, hvor jeg syede massevis af prototyper for mange af de store danske brands.

Som årene gik og i takt med at jeg var blevet mor tog min karriere en drejning. I 2010 åbnede Syskolen i et lille bitte lokale i Westend med plads til 6 personer på et lille bitte syhold. Det blev og er stadig en succes, som jeg er meget glad for og stolt over idag.

I slutningen af 2015 blev jeg ramt af kræft i knoglemarven (akut leukæmi). I Maj 2016 fandt de heldigvis en donor og jeg blev rask ved hjælp af en knoglemarvstranplantation. Syskolen har været lukket i hele år 2016, men nu er døren igen slået op og jeg tilføjer hele tiden flere og flere syhold og workshops til programmet og du er hjertens velkommen indenfor!

maritima6-2.jpg

Du har nået  bunden - Du finder den gamle blog her