Marapytta betyder mariehøne på bornholmsk. Jeg har ingen tilknytning til Bornholm, navnet er helt tilfældigt og fundet på af en af mine veninder - som ja, kommer fra Bornholm. Det opstod ved et tilfælde og har hængt ved siden.

Jeg hedder Line - jeg er 47 år, gift med Sebastian og vi har en datter på 13 år. Vi bor lige midt på Vesterbro, i en lille lejlighed. Vi elsker Vesterbro, hvorfra jeg også driver Marapytta Syskole. En lille hyggelig syskolen i Esbern Snares Gade, hvor alle som har lyst, kan lære at sy.

Jeg er uddannet modelsyer for mange år siden. Da jeg var nyuddannet arbejdede jeg freelance en del år i modebranchen, hvor jeg syede massevis af prototyper for mange af de store danske brands.

Som årene gik og i takt med at jeg var blevet mor tog min karriere en drejning. I 2010 åbnede Syskolen i et lille bitte lokale i Westend med plads til 6 personer på et lille bitte syhold. Det blev og er stadig en succes, som jeg er meget glad for og stolt over idag.

I 2016 blev jeg ramt af meget alvorlig kræft i knoglemarven (akut leukæmi). I Maj 2016 fandt de heldigvis en donor og jeg blev rask ved hjælp af en knoglemarvstranplantation. Syskolen har været lukket i hele år 2016, men nu er døren igen slået op og jeg tilføjer hele tiden flere og flere syhold og workshops til programmet og du er hjertens velkommen indenfor!