Lær at sy så det ser professionelt ud i en hyggelig kælder på Vesterbro i København! 
Vi springer alle de unødvendige gammeldags dyder over - dem som vi tit løber sur i! Vi vil have noget pænt med hjem, vi er resultatorienterede og vi får glæden ved håndværket til at blomstre!

På Syskolen arbejder vi med alle mulige projekter. Hver elev er igang med hver deres projekt og er på hver deres niveau.
Her er bunkevis af mønstre som er lige til at gå til. 
Alt ligger organiseret i mapper og din størrelse er lige til at hive ud af mappen, klar til at blive syet.
Alt er tegnet overskueligt op med sømrum.
Du slipper altså for at folde  et kæmpe mønsterark ud og finde dine streger bland en million andre - i stedet kan du bruge tiden på at sy med masser af kyndig vejledning fra mig.

Her på Syskolen er det mig, Line Galst Jørgensen som underviser. Det har jeg gjort siden 2010 hvor Syskolen åbnede.
Jeg kommer fra modebranchen hvor jeg i mange år arbejdede som freelance modelsyer hos alle de forskellige danske brands.
Jeg har mange års erfaring i hvordan man syer ude i den virkelige verden og ikke så meget i hvordan det bliver gjort i alle håndarbejdslokalerne eller hvordan de gjorde det, den gang mor var barn.

Jeg har undervist i en del år og har masser af erfaring i at lære fra mig på den aller mest pædagogiske måde, så alle kan følge med. 
Jeg oplever tit at eleverne går hjem og er stolte over det de har syet - hvilket bare er den bedste følelse når man er sylærer!

Håber vi ses!