Vinterpuder

I denne måneds nummer af Alt Interior viser min veninde Camilla en af mine puder i en virkelig smuk vinterserie fra hendes dejlige sommerhus. 

Puderne som jeg laver af vintage Sanderson teksil kan bestilles lige her i min shop

unnamed.jpg

Quiltet jakke

Over den næste tid vil jeg, her på bloggen, komme med alle mine gode råd og fiduser, så du nemmere kan sy den quiltede jakke hjemme hos dig selv. 

Mønsteret har længe været til salg - men har du endnu ikke købt dit eget - så kan du gøre det lige  her. Du finder det i str 34-46. Da jeg får dem printet i meget små oplag, kan enkelte størrelser, til tider, desværre være udsolgt.

Jakken så dagens lys for mange år tilbage og der er siden blevet arbejdet intenst på både pasform og fremgangs metode. Pasformen er god og passer de fleste, som regel uden de store tilrettelser. Størrelsen er meget normal, så gå efter den størrelse du plejer at bruge - dog afhænger det også af hvilken tykkelse pladevat du anvender - men mere om det i næste indlæg.

Marapytta

Marapytta betyder mariehøne på bornholmsk. Jeg har ingen tilknytning til Bornholm, navnet er helt tilfældigt og fundet på af en af mine veninder - som ja, kommer fra Bornholm. Det opstod ved et tilfælde og har hængt ved siden.

Jeg hedder Line - jeg er 44 år, er gift og har en datter på 11 år. Vi bor lige midt på Vesterbro, i en lille lejlighed. Vi elsker Vesterbro, hvorfra jeg også driver Marapytta Syskole. En lille hyggelig syskolen i Esbern Snares Gade, hvor alle som har lyst, kan lære at sy.

Jeg er uddannet modelsyer for mange år siden. Da jeg var nyuddannet arbejdede jeg freelance en del år i modebranchen, hvor jeg syede massevis af prototyper for mange af de store danske brands.

Som årene gik og i takt med at jeg var blevet mor tog min karriere en drejning. I 2010 åbnede Syskolen i et lille bitte lokale i Westend med plads til 6 personer på et lille bitte syhold. Det blev og er stadig en succes, som jeg er meget glad for og stolt over idag.

I slutningen af 2015 blev jeg ramt af kræft i knoglemarven (akut leukæmi). I Maj 2016 fandt de heldigvis en donor og jeg blev rask ved hjælp af en knoglemarvstranplantation. Syskolen har været lukket i hele år 2016, men nu er døren igen slået op og jeg tilføjer hele tiden flere og flere syhold og workshops til programmet og du er hjertens velkommen indenfor!

maritima6-2.jpg

Du har nået  bunden - Du finder den gamle blog her