Lær at sy patchwork

Har du egentlig en hobby?
Hvis ikke, så kan jeg altså virkelig varmt anbefale at du finder dig én!
Jeg er selv helt vild med at sy patchwork. Alle former for patchwork - både på symaskine og i hånden.
Den i hånden med masser af små sting og papstykker - det er en perfekt hobby at hive med ned i sofaen! Du kan gå til og fra som det passer dig og det fylder og roder meget lidt. Du kan sammenligne det lidt med strik - bare meget nemmere, hvis du spørger mig :-)
Har du lyst til at komme i gang med at sy patchwork i hånden så holder jeg en workshop lørdag d. 27. oktober fra kl 10-15, på Vesterbro.
Det er en introduktion til alt det du skal vide for at komme i gang.
Vi tager udgangspunkt i de klassiske sekskanter som er et af mine yndlings mønstre!
Der er stadig lidt ledige pladser og du melder dig til lige her

fullsizeoutput_8f7.jpeg